Menu
beleving

Foodstyling en fotografie waar je blij van wordt

food fotografie

Okay. Ik ben géén foodblogger. Nooit willen zijn. Bloggen over food, recepten, (mis)baksels en alles wat daarmee te maken heeft, is een complete way of life. Surf naar de beste foodblogs en je weet gelijk wat ik bedoel. Dat ik iets heb gepost over mijn Happy Cake, is slechts een ‘quick bite’. Ik loop warm voor een mindful way of life. Daar ligt mijn passie. 

Aandachtig leven met zintuigen voor alles wat een positieve vibe heeft.

Dat is mijn voedingsbodem voor Hungry Head.En juist daarom kom ik toch nog terecht bij de foodblogs. Om precies te zijn: de blogs van foodstylisten. Want als ik het heb over mindful leven waarbij mijn zintuigen geprikkeld worden… Spot on!

De wijze waarop foodstylisten ingrediënten en de grande finale in beeld brengen, is pure magie!

Als je op zoek bent naar een visuele traktatie om de dag met een glimlach te beginnen, dan weet ik wel waar je moet beginnen. Ik was al lyrisch over Helene Dujardin, maar ben nu ontwaakt door de zoete sensitiviteit van Sweet Paul. Paul is een Amerikaanse foodstylist die zijn liefde voor eten online verkondigt en inmiddels ook een geweldig magazine heeft. Ik ben geen liefhebber van Amerikaanse ‘slang’, maar hier past maar één kreet: Oh My God! In dit geval zeggen beelden meer dan mijn woorden:

food magazine

Naast indrukwekkende food creaties laat Sweet Paul ook zien hoe je aan de slag kunt met handwerk. Zijn composities, materialen en kleurgebruik vormen de perfecte sfeer:

food fotografie
Foto en styling Sweet Paul

Nadat ik zijn blog foto’s had gezien, wist ik zeker dat zijn magazine het summum van visuele verleiding zou zijn. Bovendien vind ik het bewonderenswaardig hoe Paul van real life naar blog is gegaan om vervolgens een indrukwekkend magazine te creëren. De naam Paul heeft voor mij vanaf nu een heerlijke bijsmaak!

foodmagazine styling
Sweet Paul Magazine