Menu
beleving

Leef bewust en kom in actie

bewust ondernemen

Kies bewust voor een leven waar jij gelukkig van wordt. Door de dingen te doen waar jij om geeft. Want ik ben er heilig van overtuigd dat je leven wordt gevormd door de daden die je verricht. Niet door wat je verdient of hoe je eruit ziet. Leef bewust door je aandacht te richten op mensen, werk, vrienden en hobby’s die er voor jou toe doen. Dat heb ik enkele jaren geleden besloten en het werpt z’n vruchten af. Het gaat nooit vanzelf, maar ik geef nooit op. Want als je eenmaal begonnen bent, is er geen weg terug. Gelukkig maar, want zo kwam Mick Bröcker op mijn pad. Omdat we allebei bewust leven en geloven dat ons werk ertoe doet.

Weeskinderen Nepal

De 24-jarige Mick heb je misschien al eens gezien in de media, bijvoorbeeld bij RTL Late Night. Hij heeft zijn comfortabele Nederlandse leventje achter zich gelaten en is naar Nepal vertrokken om in een flatje te zorgen voor elf weeskinderen. En hij wil verder: een weeshuis oprichten zodat hij deze kinderen een behoorlijk onderkomen kan bieden. Om dat te bereiken zet hij al zijn talenten in. Zo geeft hij meditatielessen, workshops en heeft hij nog veel meer in petto om geld voor zijn stichting Ombir Foundation binnen te halen.

Samenwerking Mick & Didie

Deze zomer ‘vonden’ we elkaar. Omdat Mick voelt wat ik schrijf en ik schrijf wat hij voelt. Bovendien zijn we allebei energiek en spontaan en delen we een bezielde kijk op het leven. Ik kan niet anders zeggen dan dat Mick begaafd is. Niet omdat hij een genius is, al vind ik hem natuurlijk briljant! Nee, omdat hij onbetaalbare waarde toevoegt aan zijn creatieve geest door iets te doen waardoor ‘het geschenk leven’ een magische inhoud krijgt. En daarom werk ik nu voor zijn blog en zijn verhaal. Omdat het ertoe doet. Voor hem en mij, maar bovenal voor de weeskinderen in Nepal. Die hetzelfde waardevolle leven verdienen als wij.

ps: de prachtige foto is gemaakt door Ayla Maagdenberg die vijf weken bij Mick verbleef om de Nepalese kinderen liefdevol in beeld te brengen. Schitterend resultaat. Bekijk haar foto’s van de kinderen in Nepal.

Nog geen comments

    Leave a Reply