Menu
beleving

Lifestyle project: opening fashion lingerie winkel

lifestyle project fashion winkel

Als Miss Nederland 1995 heb ik inmiddels een behoorlijk ‘Missen netwerk’. Bovendien heb ik niet alleen tijdens mijn Miss periode, maar ook de jaren daarna verschillende PR-opdrachten voor de Miss Nederland organisatie uitgevoerd. Onlangs kwam mijn ondernemerschap en Miss netwerk mooi samen. Ik kreeg namelijk het verzoek de opening van de Nijmeegse Marlies Dekkers store te verzorgen.

Het moest een modieus evenement worden waarbij de inwoners van de stad en ver daarbuiten enthousiast zouden worden over het uitdagende lingeriemerk. Onder toeziend oog van Miss Dekkers zelf heb ik een feestelijke lancering van de winkel gerealiseerd. Mensen mochten de rode loper betreden en genieten van de allernieuwste lingeriecollectie geheel geïnspireerd op de Gouden Eeuw.

Om de opening met de juiste ‘glitter en glamour’ te versieren, heb ik Miss Nederland 2009 binnengehaald.

Miss Deniz Akkoyun was direct enthousiast en heeft de opening verricht. Deniz, de Miss met de geweldige glimlach, is inmiddels ook een goede vriendin geworden. We delen een bijzonder ‘verleden’ en een unieke titel waardoor we regelmatig interessante projecten mogen uitvoeren en er samen veel plezier aan beleven.

In een witte koets werd Deniz de Nijmeegse winkelstraat binnengereden.

Onder begeleiding van lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers werd de officiële Marlies Dekkers store geopend. Mannequins droegen de collecties met de spraakmakende beha’s. De ontwerpster vertelde: “Mijn lingerie werd natuurlijk al verkocht in Nijmegen, maar ik ben blij dat ik dit nu kan uitbreiden met een exclusieve Marlies Dekkers winkel.”