Menu
beleving

Modereportage productie door Didie

modereportage voor magazine

De journalistieke glossy Luxity, gericht op het luxe segment in de regio Arnhem, Nijmegen, vroeg mij de modereportages te verzorgen. Samen met mijn opdrachtgever bezocht ik vooraanstaande winkels in de regio waar de fashion en lifestyleproducten verkocht werden die bij Luxity magazine zouden passen. Met een lijst van enthousiaste merken en ondernemers bracht ik de sfeer in beeld.

Ambitieus en vol hartstocht werkte ik aan de realisatie van de modereportages.

Locaties, modellen, fotografie, visagie en styling vormden de ingrediënten van deze producties. Toen het format van de modereportages na enkele edities duidelijk vorm had gekregen, was het succes ervan voor de lezers en adverteerders een geslaagd fashion item geworden.

modereportage voor magazine
modereportage voor magazine
modereportage voor magazine
Luxity modereportage
modereportage voor magazine
modereportage voor magazine