Op retraite thuis met een praktische cursus mindful leven

retraite thuis met Didie

Behoefte aan een retraite thuis? Heb je een goed leven, maar raak je verstrikt in alles wat je moet doen? Kom je niet aan jezelf toe? Vraag je je voortdurend af wanneer jij in control gaat zijn? Ik ga ervoor zorgen dat je rust vindt. Ontdek jouw manier om mindful te leven en in balans te blijven.

Vanuit jouw nieuwe structuur en aandacht krijg je méér tijd om te doen wat je leuk vindt. Sterker nog, je gáát meer doen. En de chaos verdwijnt. Je gaat bewuster genieten, een mindful leven. Jouw expeditie, je mooiste leven.

Iedere dag geeft je 24 uur om te voluit te leven

Didie Schackman
retraite thuis met Didie
De eenvoud van leven

Wat zou je graag een paar dagen zorgeloos ontspannen, gezond eten, mediteren en inspirerende sessies over je mind volgen. Leren om mindful te leven, vaker voor jezelf te kiezen zonder je gezinsleven op te geven. Daarvoor hoef je niet ver weg. Zoek de balans in je nabije omgeving:

Een retraite thuis en dichtbij, voor iedereen haalbaar.

De cursus bestaat uit zeven lessen. De eerste les vormt direct een grondige start om een goed fundament neer te zetten. Vanuit die basis gaan we werken aan belangrijke onderwerpen in je leven. Daarna volgen zes lessen gericht op thema’s die voor iedereen herkenbaar zijn. Iedere les bestaat uit leesstof en opdrachten waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Wil je direct de complete retraite cursus bestellen van 74 pagina’s?

cursus mindful leven thuisretraite

Voor 15 euro ontvang je mijn zelfgeschreven cursus van 74 pagina’s direct in je mailbox. Bovendien houd ik je maandelijks op de hoogte van mindful leven en deel ik waardevolle berichten van creatieve, zelfbewuste ondernemers. Op die manier maak je deel uit van een community zelfbewuste mensen die eigenwijs in het leven staan.

  • Les 1: Stop met alles waarbij je hart protesteert
  • Les 2: Nooit meer futloos, loop over van energie!
  • Les 3: Word gelukkig met een sterke mind
  • Les 4: Welke rol speelt geld in je leven?
  • Les 5: Werk om je eigen talent te ontwikkelen
  • Les 6: Balans vinden in een druk gezinsleven
  • Les 7: Mindful eten en plezier aan de eettafel
  • Extra: Bevrijd jezelf van alles wat je als kind moest zijnLees ook de laatste artikelen over mindful leven: