Word supporter, samen zen!

cursus mindful leven

Sinds ik als klein meisje in gedachten op ontdekking ging, beschrijf ik mijn hersenspinsels. Jaren laten werd het mijn vak als journalist en tekstschrijver. En sinds het millennium schrijf ik online. In 2020 heb ik ervoor gekozen om van Didie Memo mijn levenswerk te maken. Het resultaat is een mindful platform waarop ik al mijn research, persoonlijke ervaringen en ontdekkingen deel met mensen zoals jij.

Hier zit uren, weken, maanden en inmiddels jaren werk in.

Deze eigenwijze en persoonlijke inzichten houd ik vrij van advertenties. Dat is een zeer bewuste keuze om authentiek te blijven en een leeservaring te bieden die qua inhoud en vorm mindful is. En dankzij het groeiend aantal supporters kunnen we van elkaar leren en inspireren.

Allemaal een beetje eigenwijs met een ongekende liefde voor het leven.

Dankzij jouw bijdrage zal ik je verrassen, prikkelen en inspireren om eigenwijs gelukkig te zijn. Voel je thuis bij Didie Memo en alle andere mensen die deze wereld steunen. Samen onthullen we de eenvoud die het leven bijzonder maakt, met een positieve kijk op alles dat ons verrast, verwart en wakker schudt.

didie memo member

Supporters worden verwend:

  • Eigenzinnige artikelen over mindful leven direct in je mailbox
  • Persoonlijke tips voor eenvoudig leven en retraites
  • Aanbiedingen van inspirerende ondernemers uit mijn creatieve netwerk
  • en natuurlijk: advertentievrij lezen
  • Uiteraard ga ik respectvol om met je persoonlijke gegevens
  • De betaling kun je opzeggen wanneer je wilt.

Voor nog minder dan één verse gemberthee in de maand ben je al supporter!didie website mindful leven

Wil je weten wat andere lezers van de Memo vinden?

Waardering: 5 uit 5.

Didie bezit zij een groot schrijftalent om lezers met een onuitputtelijke woordenschat toegang te geven tot wat ontspruit in haar brein, hart en ziel. (Ingrid)

Waardering: 3.5 uit 5.

Wat een heerlijk artikel. Zocht eigenlijk naar je laatste artikel over “flow” en kwam bij deze terecht, fijn om te lezen. (Lucie)

Waardering: 4 uit 5.

Het maakt me ervan bewust dat ik mezelf mag toestaan toe te geven aan mijn eigen gevoel. (Lid van de Stichting Sarcoïdose)

werken met Didie
Thuis in Breda

Iedere dag is een nieuw geschenk van 24 uur

Didie Schackman